hits

"Ja vi er sammen "

For de som lurer på det, så har altså Twilight helten, Robert  bekreftet at han er kjærest med sin motspiller KristenIkke rart han smilte så lurt på det røde teppet. Foto: All Over Press
Ikke rart han smilte så lurt på det røde teppet. Foto: All Over Press

- Det er veldig vanskelig, men vi er sammen, ja. Vi kan bare ikke komme samtidig på grunn av fansen. Det blir kaos.

Med disse ordene bekrefter "Twilight"-yndlingen Robert Pattinson (23) det pressen og fansen har lurt på i to år nå.

Romanseryktene rundt Robert og "Twilight"-kollegaen Kristen Stewart (19) har svirret siden premieren av den første filmen i 2008, men paret har lekt katt og mus med pressen siden den gang og hatt sine runder med avkreftelser i mediene.

Men skal vi tro den britiske sladderavisen The Sun kom den endelige bekreftelsen på at de faktisk er sammen da Robert og Kristen dukket opp på årets BAFTA-utdeling i London.

Paret kom separat til den gjeve prisutdelingen, hvor Kristen forøvrig vant årets "Orange Rising Star Award", og Robert følte han måtte forklare hvorfor:

- Det er veldig vanskelig, men vi er sammen, ja. Vi kan bare ikke komme samtidig på grunn av fansen. Det blir kaos, forteller tenåringsidolet til The Sun.

- Dette var ment å være vår [første] offentlige opptreden som et par, men det er umulig. Vi er her sammen og det er en offentlig event, men det er ikke enkelt. Vi må gjøre så mye rart for å unngå oppmerksomhet, forklarer Pattinson.

Da har vi det sort på hvitt da, eller? Om vi skal tro britisk sladderpresse i hvert fall.

3 kommentarer

Irene Sandmoen

23.02.2010 kl.21:42

Så herlig at dem er sammen :)

T for TINE

23.02.2010 kl.21:43

Kult ;)

Skriv en ny kommentar